Πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια.

Η LifeCheck ιδρύθηκε το 2004 από δύο στρατιωτικούς ιατρούς βιοπαθολόγους, τον κ.Χριστοφίδη Αριστείδη και τον κ.Λαδιά Κωνσταντίνο, με όραμα την έγκυρη και έγκαιρη προσωπική διάγνωση.

Το πρώτο μικροβιολογικό εργαστήριο LifeCheck λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους.

Σήμερα λειτουργεί ένα εκτεταμένο Πανελλαδικό δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων-Πολυϊατρείων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και αισθητικής.

Επιπλέον, διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, ενώ ταυτόχρονα είναι στελεχωμένο από ιατρούς και παραϊατρικό προσωπικό με άρτια επιστημονική κατάρτιση. Έτσι, εφαρμόζοντας υψηλά επίπεδα λειτουργίας ανταποκρίνεται με επιτυχία στην εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.

1000+

επισκέπτες ημερησίως

200

Εξειδικευμένοι γιατροί

23

εργαστήρια / πολυϊατρεία

19

χρόνια εμπειρίας

Yψηλής ποιότητας & αξιοπιστίας αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι η πλήρης ιχνηλασιμότητα και ταυτοποίηση του κάθε δείγματος του ασθενούς, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας & αξιοπιστίας αποτελέσματα.

Ο όμιλος Lifecheck διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες διεθνώς (μεταξύ των οποίων Roche, Biomerieux, Menarini), που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και μείωση του χρόνου λήψης των αποτελεσμάτων.

Η διαδικασία διενέργειας των εξετάσεων είναι πλήρως αυτοματοποιημένη από την αιμοληψία μέχρι και την παράδοση των απαντήσεων.

Roche Logo

Biomerieux Logo

Menarini Logo

Cobas 6000

Cobas E411

Vitek 2

Sysmex